Partial text

Evenementen & de Wilde

Palissanderhout 15
2994 HK Barendrecht
T 0180 - 62 45 52
F 0180 - 53 19 83
E info@evenementendewilde.nl

image Over ons

Even voorstellen ...
Evenementen & de Wilde is een evenementenbureau dat zich bezighoudt met de
A tot Z-organisatie van onder andere jubilea, bedrijfsopeningen, productpresentaties, motivatiebijeenkomsten en personeelsfeesten.
"Ja, dat doen ze allemaal" zult u denken. Klopt min of meer! Maar wat wij belangrijk vinden is om een evenement te organiseren dat u raakt, dan is het pas echt goed! Wij organiseren evenementen met de hoofdletter E van Emotie! Geen vals sentiment, maar de kern van de zaak raken voor alle betrokkenen!

Een evenement maakt onderdeel uit van uw communicatiestrategie. Een evenement vertaalt en benadrukt deze communicatiestrategie. In onze snelle consumptiemaatschappij is echter geen tijd voor lange uiteenzettingen en speeches. Wij laten uw doelgroep de doelstelling van het evenement beleven. Vertel ze niet wat u bedoelt, maar laat het ze ervaren!

Nuchter als wij zijn, gebeurt dit niet door te gaan zweven, maar door deze belevenis strak en zakelijk te organiseren en regisseren. Alleen dan is het ook echt een belevenis!

Om u een beeld te geven van welke evenementen wij georganiseerd hebben en hoe wij de zaken aanpakken, verwijzen u naar de button Referenties