Partial text

Evenementen & de Wilde

Palissanderhout 15
2994 HK Barendrecht
T 0180 - 62 45 52
F 0180 - 53 19 83
E info@evenementendewilde.nl

Evenementenlocaties

Waar organiseren we het volgende evenement?

Hoewel niet de belangrijkste vraag, wordt deze vraag toch vaak als eerste gesteld. Echter door eerst de locatie te kiezen, beperkt u zich in uw creativiteit. Het is raadzamer om díe locatie te zoeken die past bij de doelstelling en de doelgroep ofwel het concept van dit evenement. Wat zijn de mogelijkheden? Wilt u uit of thuis?

Uit? Een externe locatie heeft het voordeel dat deze gekozen kan worden op basis van zijn uitstraling en dus perfect past bij het concept. Nadeel is dat deze locatie wellicht verder weg is.

Thuis? Uw eigen bedrijfspand, bedrijfshal of een tijdelijk paviljoen op het bedrijfsterrein heeft het voordeel dat u bijvoorbeeld het nieuwe pand kunt laten zien of een demonstratie kunt geven van uw bedrijfsprocessen. Het nadeel is dat het wellicht de dagelijkse gang van zaken te veel verstoord.

Wij beschikken over een groot bestand van locaties door heel Nederland, zodat wij altijd de geschikte externe locatie voor u kunnen vinden. Dit loopt uiteen van sfeervolle kasteeltjes op de Veluwe tot industriële locaties in het Rotterdamse havengebied. Wanneer u kiest voor uw eigen bedrijf, dan hebben wij een netwerk van creatieve decorateurs en de beste tentenbouwers om ons heen, die uw bedrijfhal inrichten in elk gewenste sfeer of een tijdelijk paviljoen plaatsen op uw bedrijfsterrein.